Ας μην λογο-κρυβόμαστε

Επειδή έχετε παρεξηγήσει τις προθέσεις μας, το υπουργείο μας αποφάσισε να δημιουργήσει το ιστολόγιο τούτο ώστε να μπορούν ελεύθερα όλοι οι συμπολίτες μας να εκφέρουν άποψη, χωρίς λογοκρισία και επίβλεψη.
Εγώ προσωπικά, σας προσκαλώ να γράψετε τις δικές σας αποκαλύψεις για θέματα που αφορούν τον πολιτικό χώρο της χώρας μας. Επιτρέπονται ζουμερά θέματα με ίντριγκες, δολοπλοκίες, πάθη, μίση και λοιπά έντονα συναισθήματα.
ΥΓ. Οι πολιτικοί είναι φίλοι μας
Φιλικά
Ο (προσωρινά) υπουργός σας!

49 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

κ.Υπουργέ
σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στα δημοσιογραφικά στέκια κυκλοφορούν περίπου 8.000 ύποπτα dvd που αφορούν προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων. Και η Όλγα Τρέμη αρνήθηκε πως τα είδε ΟΛΑ!!!
Και κάτι ακόμα.
Είναι αλήθεια πως ο κ.Ζαχόπουλος έμενε σε ισόγεια κατοικία, αλλά την έδωσε αντιπαροχή και του έδωσαν τον τέταρτο όροφο;

Admin είπε...

~~~Ακρως επικίνδυνα τα DVD αυτό τον καιρό~~~Θα δείτε οτι θα τα εξαφανίσουν βγάζοντας καινούργιας τεχνολογίας HD-dvd kai Blue-ray. ~~~Τίποτα δεν είναι τυχαίο~~~Ετσι και βγουν τα DVD στον αέρα θα φανεί η υποκρισία~~~Πως ειναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να μην επιτρέπει τον γάμο των ομοφυλοφίλων?~~~Περίεργα πράγματα~~~Τα blogs δεν φιμώνονται~~~Πιο πιθανό είναι να δεις τον Αρη με τον Κωστα σε στριπτιτζαδικο.~~~Η τεχνολογία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά~~~Τι να είναι Αμερικανικός(blogger, wordpress klp), τι να είναι από τη Ζιμπάμπουε δεν έχει σημασία~~~Αν θες να γράψεις θα βρεις τρόπο.~~~Μας βλέπω με έναν φορητό υπολογιστή να ψάχνουμε για ανοιχτό wi fi.~~~Αλλα και μόνο η προσπάθεια λογοκρισίας εξοργίζει.~~~Διαδικτυακούς κουκουλοφόρους θέλουν?~~~Θα τους έχουν.~~~Τα υπόλοιπα αργότερα.~~~

harisheiz είπε...

κ. Υπουργέ,

Αν είμαι Ινδός και γράφω από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με Γερμανικό IP, ανεβάζω τα κείμενα που έχω γράψει στα Αρμενοκούρδικα σε έναν server στην Σιβηρία, και τα posts μου αφορούν Ελληνικά θέματα, ακόμα και αν με ανακαλύψουν, σε ποιο πλαίσιο κανόνων εμπίπτω;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κύριε υπουργέ το DVD του Ζαχόπουλου δεν ήταν DVD ήταν Bιντεοκασέτα!!!!!!

apos είπε...

"Ο Γιώργος Σανιδόπουλος του Πέτρου και της Αρετής, το γένος Τουρλουμπούκη, που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί λίγο έξω από την Πρέβεζα, και ο Ευτύχης Κολιοκωστάκης του Παύλου και της Σοφίας, το γένος Κοκοράκη, που γεννήθηκε στα Χανιά και κατοικεί στα Χανιά πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Τήλο. Η παρουσία ενός υπουργού θα μας γεμίσει χαρά. Σας περιμένουμε!
* Μετά το μυστήριο, θα ακολουθήσει γλέντι στο στέκι του Αρείου Πάγου, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα Καλάβρυτα, ώστε να τελεστεί και ο σχετικός αφορισμός.
Ψαρόσουπα, παξιμάδι και κονιάκ δεν θα σερβιριστούν.
ΠΑ το αργότερο μέχρι 21η Απριλίου στο τηλέφωνο του εισαγγελέα υπηρεσίας."

George Tsitiridis είπε...

κύριε Υπουργέ
σύμφωνα με πηγές..
δικές μου πηγές
μιας και ειμαι ενας Καπετάν Πισωγλέντης με το όνομα
έχω να σας πω οτι έχω dvd κασέτες δίσκους , κασετόφωνα και ότι άλλο θέλετε με υπουργους και όχι μόνο που φοράνε στριγκάκια , γόβες και κάνουν τα ακατανόμαστα.
Επίσης έχω βίντεο ντοκουμέντο υπουργού που παντρεύεται βιομήχανο... σε κλειστό κύκλο όλα αυτά για να μην κατηγοριθεί ο γαμπρός Α οτι δίνει έργα του υπουργείου στον γαμπρό Β

Λωτοφάγος είπε...

Κύριε Υπουργέ, έχω την υποψία ότι κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι εργάζονται εντατικά αυτό τον καιρό για να σας βοηθήσουν να καταργήσετε το πανεπιστημιακό άσυλο.
Λάου λάου το πήγαιναν τόσα χρόνια, αλλά προκοπή δεν είδαν οι προηγούμενοι, οπότε τώρα δόθηκε εντολή να δείρουν τον πρύτανη. Υπάρχει σχέδιο να σκοτώσουν κανέναν καθηγητή ή αυτοπεριορίζονται;
Τελικά, ο υπουργός Παιδείας μοιάζει με τα σχέδια λύσης του Κυπριακού: ο επόμενος είναι χειρότερος από τον προηγούμενο!

... είπε...

Αξιότιμε κύριε υπουργέ
θέλω να καταγγείλω τις Αποδείξεις του Νίκου Ευαγγελέτου. Μετά τις αποκαλύψεις του πρώην εικονολήπτη του για στημένα ρεπορτάζ και άλλα διάφορα πρέπει να αναλάβετε δράση, να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά συμβαίνει και να βάλετε κάθε κατεργάρι στον πάγκο του (ή στο κελί του)

Επιπλέον θέλω να καταγγείλω την Τατιάνα Στεφανίδου που κάνει τον υπερτατο θεσμό οφθαλμόλουτρου (καλλιστεία) να θυμίζουν λαχαναγορά με την φρασεολογία της. Επιπλέον όταν χορεύει κάνει τα drag show να μοιάζουν με Μπολσόϊ. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους

Θέλω ακόμα να καταγγείλω εμένα γιατί ο Dr Seeng μας είπε να γράψουμε παπαρολογίες κι εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν τον άκουσα...

moyratos είπε...

Τόσο καιρό ψάχνω κάπου να το πω!!!

Ο Δρ Seeng τα παίρνει από τους ασθενείς του. Η κάμερες του ότι να ναι μπήκαν στο ιατρείο του και αποκάλυψαν την αλήθεια!!!

Επιταγές και μαύρες σακούλες διακινούνταν μέσα και έξω από το ιατρείο του. Μάλιστα, ο μαδερσίτιζεν Άνθιμος ευλόγησε μέρος αυτών ώστε να ξεπλυθούν καλύτερα!!!!

Πέραν της πλάκας, ας έρθει ο κάθε Υπουργός να πάρει τ' @@@@@ μου αν θέλει να με λογοκρίνει. Πάντως απορώ πως θα γίνεται ο έλεγχος της λογοκρισίας. Κάποτε λογοκρίνανε τις εκπομπές με το ΕΣουΡου... Τώρα πια... στ' @@@@δια τους!! Φράγκα πέφτουνε κάτω από τα τραπέζια, στα δελτία ειδήσεων λένε τις παπαρολογίες τους και ποιος τους λογοκρίνει? Βρε άντε ΓΕΙΑ!!!

Εμείς θα λογοκρίνουμε τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάκο που πιστεύει ότι θα μας πιάσει κότσους!!!

Βρε άντε ΓΕΙΑ σε όσους υπουργίσκους προσπαθούν να πατάξουν τον ελεύθερο λόγο μας μέσα από τα blog μας.

Βρε άντε ΓΕΙΑ στους αναξιόπιστους δημοσιογραφίσκους που το παίζουν Ξανθόπουλοι επειδή στα blog βγαίνουν οι πραγματικές ειδήσεις ενώ αυτοί μας πασάρουν τις φόλες που θέλουν για να κατευθύνουν τον κοσμάκι.

Κοινώς ..... ΟΥΣΤ !!!

mikros fokion είπε...

φιμωστε με φιμωστε με... η κυβερνηση αυτη ειναι ακροαριστερη, το εχω ξαναπει! και χρησιμοιποιει την εξουσια ως δουρειο ιππο για να φερει την αναρχια...
οταν υπαρχει λογοκρισια τοτε αναγκαζεται ο φερων τον λογο να σκεφτει τροπους και συνθηματικα για να την παρακαμψει. αυτός που λαμβανει τον λογο αναγκαζεται να σκεφτει τι ακριβως χρησιμοποιησε ο φερων τον λογο ωστε να κατανοησει το νοημα. το αποτελεσμα ειναι πρωτον ολοι να σκεφτονται και δευτερον να υπαρχει ενα κλιμα μυστικοτητας και ανατροπης. η λογοκρισια αφυπνιζει συνειδησεις!!!

scarface είπε...

- κ.υπουργέ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ και με αυτά τα νομοσχέδια για τα blogs κάνετε αυτό το σύνθημα επίκαιρο ξανά.

- θα μοιράσουμε κάνα τριχίλιαρο στους πυρόπληκτους προεκλογικά και θα το ξεχάσουν μωρέ.

- και αν δεν έχουμε φωτιές τότε?

- γιατί πέρυσι οι πυρόπληκτοι τα πήραν?

Laplace είπε...

σιγα μην τον πω και ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ..

ρε χατζητετοιε ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ κ ασε τα Blogs ησυχα..αντε πια,καταντησε αηδια..

Ν.Α. Λάμπης είπε...

κ. Υπουργέ,
έχετε ΤΙΜΗΤΙΚΗ πρόσκληση εγγραφής άνευ διατυπώσεων, καταβολής συνδρομής κλπ, στο δικό μας (νέο) κόμμα το «Π.Λ.Ε.Γ.Μ.Α.» {plegma.blogspot.com} με σοβαρές πιθανότητες να εξασφαλίσετε και εκεί το αντίστοιχο υπουργείο, όταν (σύντομα!) θα πάρουμε την εξουσία, μόνο που εμείς το έχουμε ονομάσει προσφυέστερα:
Υπ. Αδικίας και Προστασίας Ανόμων.

FuSmOKer είπε...

Χατζηπαπαράκη,

όταν έχουμε έτοιμη την πλατφόρμα ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι θα φας τόσο μαύρο που δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς!

Α ναι,
τι κρίμα για σένα..
δεν θα μπορείς να κάνεις phising IP's..

ευχομαι επίσης να καταφέρω να κάνω smurfing το pc σου και να σου ανοίξω 30 πιστωτικές για κάθε τράπεζα του κόσμου
(φυσικά θα γνωρίζεις τι δικαιολογητικά ζητάνε οι τράπεζες έξω στην EU)
Έπειτα με το zombie pc σου θα πάρει η μπάλλα και όλους τους υπόλοιπους.

Εις το επανιδήν!
(και καλά -δεν το εννοώ- ξεμπερδέματα)

DARKnet rulez!

beth είπε...

xm
epitelous ena eley8ero blog, h kubernhsh mas dinei thn dinatothta tou logou, panta to iksera pws eimaste eley8eroi. eimaste eley8eroi, simpolites mou, 8a 8ela na kanw edw mia apokalipsh mias kai o upoyrgos mou dinei thn dynatottha, alla telika to neo einai pws eimaste toso eley8eroi pou den yparxei allo neo. feygw paw na kanw enan temena ston xatziapayton twra.
AI SIXTIR!!

island είπε...

Αξιότιμε κύριε υπουργέ.

Πήγα κάποια στιγμή να κάνω μια κίνησ αναδάσωσης και ζήτησα τη βοήθεια της υπαλλήλου(δεν θα πω ακόμα σε ποιόν τομέα)υπεύθυνης δασολόγου.Εκείνη μου το αρνήθηκε λέγοντάς μου πως πλέον δεν μπορεί να συμμετάσχει ενεργά γιατί όταν το είχε κάνει ο κύριος Μ.(το όνομά του θα το πω σύντομα)που είχε βλέψεις και διεκδικήσεις σε εκείνο το βουνό μπήκε στο γραφείο της και την έκανε μαύρη στο ξύλο τόσο που την έστειλε στο νοσοκομείο.Έχω και άλλα πικάντικα αλλά εν καιρό.

Καλησπέρα

moyratos είπε...

Βάλε στην πρώτη σελίδα τα παρακάτω link για ψηφοφορία.

http://www.e-tipos.com/interactivity/polls?selectedpoll=947&voteresult=0&pollVotedId=947

http://www.e-tipos.com/interactivity/polls?selectedpoll=680&voteresult=0&pollVotedId=680

pinelopi t. είπε...

Υπουργε μου(δείχνετε τόσο οικείος στο κοινό για να αρχισω τις τυπικουρες)
τι ωραία!!!
τωρα θα μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε όπως θέλουμε χωρίς να κινδυνεύουμε να εισπράξουμε μηνύσεις!!!
δεν παίζω.. δεν έχει κανένα γούστο έτσι!
Θα πάω να δίνω τις ωραιότατες καταγγελίες μου στην e-εφημερίδα του Μακη μήπως γίνω και γνωστή δημοσιογράφος κάποτε!!!

Τσούγδω είπε...

Είναι παράλογο να απαγορεύει η κυβέρνηση της ΝΔ τους γάμους των ομοφυλοφίλων, ειδικά αν σκεφτείς ποιός είναι ο πρωθυπουργός...
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χατζηγάκη για το βήμα που μας δίνει μέσω του blog του! Δε θα τον απογοητεύσουμε! Όσο πιο σκληρή επίθεση τόσο πιο σκληρά τα blogs. Καλή ανάρρωση!

Παραπολιτική είπε...

Αποκάλυψη-σοκ!

Ο dr.seeng είναι ο γιατρός της Νατασσας...

Που τον είχε βγάλει ο Ζούγκλας...

Εκείνος ο χοντρούλης...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιότατη και τρισμέγιστη Υπουργάρα μας,

Έχω πρόσκληση για τη γαμήλια τελετή του σκύλου του Καρβέλα με το σκύλο του Κωστέτσου. Ο μεν Καρβέλας έχει παραδεχτεί ότι ο σκύλος του είναι gay, ο δε Κωστέτσος είναι ο ίδιος, οπότε τι να κάνει και το καημένο το σκυλί...

Πρέπει όλοι να παρευρεθούμε σ' αυτήν την τελετή, γιατί είναι σημαντικό όσον αφορά τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την εν γένει ζωή μας σε τούτη την άμοιρη χώρα.

Γκέι σκυλιά ενωθείτε!

Ειδικός καλεσμένος, ο σκύλος του δημάρχου της Τήλου, ο οποίος και θα τελέσει το μυστήριο.

@ Pisoglendis:
Πισωγλέντη, εσύ έχεις ειδική πρόσκληση :P

Clandestino είπε...

Έχω στην κατοχή μου DVD που αποκαλύπτει ότι ο Σούπερμαν είναι ο Clark Kent.

wert01gf είπε...

Τα έχω όλα. DVD, UPS, GB, CIA, FBI, Σου Λη και όλα τα καλά. Έχω επίσης σκάνδαλα, υποκλοπές, φωτιές, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, ΟΤΕ, Κουκοδήμους, ντόπες, μίζες, διαφθορά, ακρίβεια, λιμάνια και φυσικά συσκευές ..Siemens!
Πως τα έχω όλα αυτά; Μα η κυβέρνησή σας τα ανέδειξε. Απορώ που αναρωτιέστε.

Και κάτι τελευταίο..
Δεν θέλουμε αλλά και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μας φιμώσετε! Αν νομίζεις ότι αντέχεις να τα βάλεις μαζί μας, δοκίμασε. Θα πέσει πολύ γέλιο με την πάρτη σου, να είσαι σίγουρος.

Hfaistiwnas είπε...

Φοβόμαστε και τα blog τώρα;;;; Αχ καημένε μου! Απο εδώ και πέρα άλλο θα πρέπει να φοβάσαι.. δεν ξέρεις τι;;; Χα! Θα σταματήσουμε να γράφουμε στα blog και θα ξεκινήσουμε τις επιστολές με kinder έκπληξη μέσα! Ναι ναι.. παραγεμισμένες με άνθρακα! χαχαχα! Ευελπιστείτε εσείς σε έλεγχο των blog... βρε σας έκανε ρεζίλι ένα dvd, μία siemens και μια ΠΓΜΔ. Kαι που λες... Δεν ήταν οι γάμοι αυτοί καθαυτοί στη Τήλο που έφεραν το Σανιδά στο αμήν! Μήπως υπάρχει σχέση με τη Siemens??? ee? (άσχετο) Φαντάζεστε τα μούτρα του όταν το έμαθε; Τους έγραψε στα παλιά, στα πολύ παλιά του ο δήμαρχος! Για να μην πω που αλλού! Αλλά είχε τα κότσια - @ρχίδι@! λολ!

Zijay είπε...

κε. Υπουργέ
Το χρόνο που μας πέρασε ημουν πολύ καλό παιδί. Δεν πείραξα κανέναν, διασκέδασα τα κορίτσια,περνούσα από το πάρκο και τάϊζα τα περιστέρια και έκοψα τη συνηθεια να μουτζώνω αυτούς που με εκνεύριζαν.
Για όλα αυτά λοιπόν σε παρακαλώ να δώσεις αυτό το γράμμα στον άγιο βασίλη και να του πεις να μου φέρει τους πειρατές της καραϊβικής σε playmobil,Γιατί με τις μαλακίες που κάνετε σε λίγο δεν θα υπάρχει φράγκο ούτε για γραμματόσημο!

Βλαχοκυριλές είπε...

Εξοχότατε κε Υπουργέ (γλειψ, γλειψ, σλουρπ),

Καταγγέλω ότι ο Dr. Seeng είναι ψυχάκιας, ο Βλαχοκυριλές είναι pisoglendis, o Μικρός Φωκίων είναι 80 χρονών, ο WERT είναι πράκτορας της ΚΥΠ, ο michael_myers από serial killer έχει γίνει λωτοφάγος και τον moyrato τον χαράκωσαν και έγινε scarface.

Επιτέλους ήγγικεν η ώρα κάποιος να βάλει τάξη σ' αυτό το αχούρι. Εν τέλη, έφτασε η στιγμή η ελληνική μπλογκόσφαιρα να μπει στο γύψο! Και είστε εσείς, 'σεις λέγω, που θα ορθώσετε το ανάστημά σας εμπρός εις την στρατιάν των αλητήριων και θα το πράξετε μετά γενναιότητας και ανδρείας.

Στη χώρα μας, στο κράτος που κυβερνάτε, βουλευτές κρέμονται από ταράτσες δημοσιογράφων, ο Γκουσγκούνης είναι ο ιδανικός υποψήφιος γενικός γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού, οι αθλητές πίνουν πορτοκαλαδίτσα απ' τον τόπο τους αλλά κατουράνε κινέζικη εφεδρίνη, τα δάση καίγονται επί μήνες αλλά αναδασώνονται στιγμιαία με μια δήλωση και η αγοραστική δύναμη του ευρώ συναγωνίζεται αυτή του Δηναρίου πριν 30 χρόνια.

Και για όλα αυτά φταίνε τα blogs! Φωτιά και μπούρμπερη!

wert01gf είπε...

Ε, όχι και ΚΥΠατζής ο WERT! Αυτό δε θα το ανεχτώ! Συκοφαντική δυσφήμιση. Θα τον καταγγείλω αυτόν τον αλητήριο τον βλαχοκυριλέ..

elf είπε...

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες συναδέλφους μου εγώ σας εκτιμώ βαθύτατα και θαυμάζω το θεάρεστο έργο το δικό σας, της παράταξής σας και ολόκληρης της (γμμένης) αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας.
Οι μπλόγκερς πρέπει να φιμωθούν άμεσα!
Στις σελίδες τους διαβάζει κανείς φριχτά πράγματα όπως τίνος είναι, τελικά, ρε γυναίκα τα παιδιά, πού πήγε ο λεκές, πότε επιτέλους θα γίνω μάνα και ποιος έβαλε φωτιά στην αποθήκη του Σαμ και κινδυνεύει η Λόλα.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας παρακαλέσω να λογοκρίνετε επιπλέον τον Θανάση Βέγγο πράκτωρ 000, τον Καραγκιόζη φούρναρη και τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια.
Σας περιμένω νε έρθετε και πάλι, μαζί να χτίσουμε μια Ελλάδα μεγάλη, ελάτε να γράψουμε μαζί Ιστορία:
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΕΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Μετά τιμής, elf.
ΥΓ. Μήπως θα μπορούσατε να φιμώσετε και τον ποπό των κωλόπουλων που έχουν κατακουτσουλήσει την πίσω βεράντα μου;

wilma είπε...

Πολύ αγχώθηκα κύριε υπουργέ μου με αυτά που είπατε ότι θέλετε να κάνετε.
εγώ σας πιστέυω πάρα πόλύ και σας υποστηρίζω σε ότι κι αν λέτε.
και θέλω να είμαι πάντοτε εντάξει απέναντί σας. θα κάνω ότι μου πείτε.
θα το κλείσω το blog γιατί μπορεί να λέω πράγματα που δεν πρέπει και να πέσει η κυβέρνηση ή να οργανώσω κατά λάθος τρομοκρατική επίθεση (που ξέρεις? μπορεί το τελευταίο Blogoπαίχνιδο να ήταν όλο ένας κώδικας).
επίσης θα σταματήσω και να μιλάω διότι έχω την κακή συνήθεια να συζητάω κάποια πράγματα και να ασκώ κριτική. θεωρώ ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από την πρόσφατη απόφασή ου να δω και στη Γερμανία φορέματα πριν αποφασίσω τι θα φορέσω στο γάμο του αδελφού μου. με τέτοιες ενέργειες θέτουμε σε κίνδυνο την ελληνική οικονομία άφού πάμε και τα χώνουμε σε ποιους ? στους κατακτητές μας (ξεχνάω εγώ τι έκαναν το '40?).
καλό είναι να σταματήσω και να σκέφτομαι διότι έτσι τίποτε κακό δεν θα περνά από το μυαλό μου το οποίο θα μένει παρθένο και άσπιλο για να δεχθεί το σπόρο της μεγαλοφύιας σας. σας παραδίδω λοιπόν ένα άδειο κεφάλι για να το αξιοποιήσετε. εγώ δεν το χρειάζομαι πια. όπως δεν χρειάζομαι κι εσάς.

john savvopoulos είπε...

Λογοκρισία ασκεί αυτός που έχει τη εξουσία. Και το πράττει μόνο όταν φοβάται μη τη χάσει. Οι bloggers είναι ελεύθεροι. Αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους πολιτικούς σαν τον συγκεκριμένο υπουργό. Γιατί φοβάται. Ας το πράξει. Άτομα που κυριεύονται από το φόβο έχουν την θέση τους στην ιστορία. Και είναι αυτή που τους αξίζει.

Αρχές Απριλίου είχα γράψει ένα κείμενο με το τίτλο vampires που το αφιέρωσα σε έναν αγαπημένο blogger γιατί τη σπίθα για να το γράψω τη βρήκα σε ένα δικό του. Μια σκέψη του tzonakou γέννησε μια δική μου. Αυτό ακριβώς φοβούνται οι έχοντες την εξουσία. Αλυσίδες ελεύθερων σκέψεων που αφυπνίζουν. Και αυτούς που γράφουν. Και αυτούς που διαβάζουν.

Μια αλυσίδα ξεκινάει και ο dr.seeng με το Λόγω Κρίσης. Ας την χρησιμοποιήσουμε για να σπάσουμε το χέρι που απλώνουν αδιάκριτα για να κλείσουν το στόμα. Το δικό μου. Το δικό σου. Όλων μας.

Ο mikros fokion είπε : Η λογοκρισία αφυπνίζει συνειδήσεις.
Να μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ. Μα ποτέ.

eva είπε...

αγαπητε κ.Υπουργέ.
Συνδράμοντας στο φιλοχριστιανικό και δημοκρατικό έργο της κυβέρνησεις έχω να κάνω τις εξης καταγγελίες:
α)Η γιαγιά μου είναι κομμουνίστρια.
β)Ο αδερφός μου όταν σμπαράλιασε το καινούριο του αμάξι σε λακκούβα στη Θεσσαλονίκη αναφώνησε("Γαμώ το Ψωμιάδη σας")
γ)Το ανηψάκι μου λέει τον Καραμανλή "χοντρό" όταν τον βλέπει στην τηλεόραση.
δ)Η μαμά μου δεν βάφει μπλε αυγά.
Παρακαλώ για την ενημέρωσή σας.
Επίσης σας ενημερώνω ότι αγοράζω πλεον μόνο siemens ως δείγμα ελάχιστης ευγνωμοσύνης που παρείχε συσκευές με δόσεις στην φτωχή πλην τίμια οικογένεια Μητσοτάκη.
Μετά τιμής.
Μια ψηφοφόρος σας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω dvd στο οποίο ο Άνθιμος κλέβει μαυροδάφνες από το ιερό της μητρόπολης για προσωπική χρήση στο σπίτι του!

blogs.athensvoice.gr/vlavo

Πρά-ακ είπε...

K.Υπουργέ.

Ο νόμος που πάνε να περάσουνε για τα μπλόγκ, είναι δύσκολο να τον πετύχουν με σέρβερ ειναι στην Αμερική. Αν περασει (που το βλέπω λίγο χλωμο- τόσο οσο να σας επιτεθούμε εμείς οι φιλειρηνικοί Πραάκ στον πλανήτη σας) τότε όποιος θέλει να διατηρήσει την "ανωνυμία" του δεν έχει παρά να αφήσει τους ελληνικούς σέρβερ και θα τηλε-μεταφερθεί εκεί ή κάποου που να του δίνονται μεγαλύτερες ελευθερίες.

Το όλο ζήτημα μου θυμίζει την μανία που έχετε οι γήινοι για τον ελενχο και την καταγραφή του πληθισμούσ σας μέσω ταυτοτήτων. Για να διασφαλήσουν πώς αν κάποτε διαπραξει κανείς μία παρανομία (συκοφαντιά ή αλλο ηλεκρονικό εγκλημα-Σε δολοφονήσει μεσω του υπολογιστή και το γραπτο του ας πούμε)να μπορούν να σε ποιάσουνε.

Δηλαδή θεωρουν το μεγαλύτερο μέρος των μπλόγκερ εν δυνάμει κακοποιούς! Φυσικά γιατί το μυαλό (που εκφράζεται πάντα μέσα απο τα μπλόγκ) είναι ενα γεμάτο όπλο απέναντι στην στενομυαλία αυτού του πλανήτη την οποία φοβάμαι πώς έχετε αφθονη.

Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα ανώνυμα μπλόγκ, οπως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα ανώνυμοι άνθρωποι.

Unknown είπε...

Ο Ιθαγενής

Αγαπητέ αξιοσέβαστε υπουργέ Δικαιοσύνης, αντίθετα από τα υποκείμενα που σας λοιδορούν, έχω να κάνω ορισμένες προτάσεις ω παμμέγιστε (έπιασε το γλύψιμο? καμιά επιχορηγησούλα από Γ ΚΠΣ ή Δ ΕΣΠΑ θα πάρω?):
ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΝΑ
1. απαγορεύει την χρήση σε κασετόφωνα, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ, έτσι όχι μόνο θα γλιτώνουμε από ατυχή συμβάντα (Ζαχόπουλος, Κουκοδήμος, VODAFONE, κλπ ), αλλά θα έχουμε και μια αναγέννηση των καλών τεχνών: θα αναγκαστούν να πιάσουν χαρτί και μολύβι. Συλλογιστείτε τον καλλιτέχνη - ζωγράφο - παρατηρητή που θα ζωγράφιζε τις πίπες του Ζαχόπουλου, ή τον ανώνυμο καλλιγράφο που όλο τυχαία το χέρι θα έγραφε (από μόνο του βεβαίως) την συνομιλία Κουκουδήμου-Μάκη.
2. Θέσπισε την επώνυμη αναγραφή σε κάθε blog του υπεύθυνου (το μόνο πρόβλημα είναι αν είναι άτυπος σύμβουλος ουπς υπεύθυνος ήθελα να πω... ποιος θα διώκεται? αλλά και σε αυτό το πρόβλημα έχω λύση παμμέγιστε ...μήνυση στους αναγνώστες...άκου εκεί που θέλουν μη ελεγχόμενη ενημέρωση τα μαλακισμένα.. τι θα γίνει ο Ρουσόπουλος, πως θα κάνουν έργα τα ΜΜΕ, ο Τράγκας από που θα παίρνει 3.000.000 €)
3. Υποχρέωσε όλους όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο να χρησιμοποιούν SIEMENS, οι ταγοί της χώρας (πρώην και νυν) ξέρουν καλύτερα την ...τεχνολογική υπεροχή της.
4. όποιος καταστρατηγεί όσο ο λόγος...ουπς ο νόμος του παμμέγιστου υπουργού Δικαιοσύνης ορίζει, να πίνει ηλιέλαιο από την γνωστή εταιρεία

ΥΣ

Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση, σε όσους και όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, σας παρακαλώ μην πυροβολείτε τον υπουργό ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, είναι ένας ηλικιωμένος σεβάσμιος πολιτικός που η μοίρα τον έφερε σε αυτή την ηλικία να μην έχει αντικείμενο ενασχόλησης, να ασχοληθεί δηλαδή με ουτοπικές καταστάσεις και άγνωστες έννοιες την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (...το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, θα ριχτεί άπλετο φως, κλπ)στην Ελλάδα. Άκου Υπουργείο Δικαιοσύνης στην χώρα μας.ΑΧΡΗΣΤΟ.

Psemma-me-ourá είπε...

Special message for blog-friend Vlavo:

The code name for the person you mention is aggeeded to be:

Λουλούδιμος

so the greek SIA {State Intelligence Agency} not to be able to locate any friend.

Please conform.

True love
L.W.T.

kikop80 είπε...

Ο Χατζηγάκης είναι Νεφελίμ!
Τον αναγνώρισα σε ένα βίντεο του Λιακό!

chmarni είπε...

Υπουργέ μου τα σέβη μου !!!
Άναυδος παρακολουθώ τα κατορθώματα σας καθώς και αυτά του προκατόχου σας, τα πέντε τελευταία χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, την αποκάλυψη αυτών που τόλμησαν να ανακρίνουν Πακιστανούς μετανάστες εντός του κυρίαρχου (χα χα χα !!!!) Ελληνικού κράτους;;; Το πόσο αμείλικτοι ήσασταν με αυτούς που είχαν το θράσος να παρακολουθούν και να υποκλέπτουν της συνομιλίες του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας;;;
Α !!! Να μη ξεχάσω την ενεργοποίηση των καμερών στις πορείες. Όχι απλά κουκουλοφόρος δεν έμεινε, αλλά ούτε καν κουκούλα. Δεν μας εξηγήσατε όμως κάτι απλό. Πως τους αναγνωρίσατε, αφού φορούσαν κουκούλα.
Υπουργέ μου τρισμέγιστε, άφωνος παρακολουθώ τη συγκλονιστική και όλο αυταπάρνηση προσπάθεια σας για διευθέτηση του τεράστιου θέματος των Blogs. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ήμαστε κράτος οργανωμένο με κανόνες και νόμους. Δε μπορεί ο κάθε τυχαίος, πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή να κάθετε και να γράφει ότι θέλει. Σε αυτή την οργανωμένη χώρα μπορούν να εκφέρουν δημόσιο λόγο, μόνο οι διακεκριμένοι (και εγκεκριμένοι) επαγγελματίες της ενημέρωσης.
Υπουργέ μου επιτέλους... Η ώρα έφτασε... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΤΕ

Gay Istanbul Guide είπε...

αν μου λογοκρίνουν το blog θα κάψω το στρινγκ μου στην Ακρόπολη

phantom είπε...

Στα extras του dvd του Ζαχόπουλου, έμαθα πως έχει πώς γυρίστηκε η σκηνή της πτώσης από το παράθυρο (λόγω απεργίας των κασκαντέρ αναγκάστηκε να την κάνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής Ζαχό, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα), μια συνέντευξη της πορνοστάρ Jennas Jameson που ζητά τον Ζαχό στη νέα της ταινία, ενώ έχει σχολιασμό από τον σκηνοθέτη-πρωθυπουργό.

chinoise είπε...

Εχω βάσιμες πληροφορίες οτι ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συμμετέχει ενεργά σε σχέδιο της cia για να μας μετατρέψουν όλους σε κλώνους του Ζορο!!!

john savvopoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
john savvopoulos είπε...

Προσκάλεσα υπέροχους φίλους μου που blogαρουν από την ATHENS voice να καταθέσουν το σχόλιο τους εδώ στο Λόγω Κρίσης. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι όχι λόγω τεχνικών δυσκολιών.
Για όσους λοιπόν δεν τα κατάφεραν έβαλα ένα χεράκι για να απολαύσουμε όλοι τις απόψεις τους.

Το σχόλιο του blenheim

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΡΑ!
Να απαγορευτεί να γράφει ο καθένας ό,τι γουστάρει.
Οι γυναίκες να φοράνε μόνο στολές Σουλιωτοπούλας ή καραγκούνας.
Και μια και είπα "καραγκούνας", να πω ότι ο Καραγκούνης φέτος ήταν σε φόρμα.
(Το γάμησα και ψόφησε).

john savvopoulos είπε...

Το σχόλιο της humanity

Αγαπητή Κυβέρνηση,
αναφέρομαι γενικά σε όλα τα μεγαλοστελέχη της τόσο επιτυχημένης και καλοστημένης ..'ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΉ" σας.
..Ομολογώ,ότι η συγκίνησή μου είναι τόσο μεγάλη,που με κόπο κρατώ τα δάκρυα μου,να μην κυλήσουν στο πληκτολόγιο..
..Είμαι συντετριμένη από την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία σας σε όλους τους τομείς της πολιτικοοικονομικής ζωής μας.
..'Ηθελε μεγάλη προσπάθεια ομολογώ,για να καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα κράτος βουτηγμένο στο χάος,πολίτες με χαμένες ταυτότητες και εμπιστοσύνη,να μετατρέπετε τα όνειρα της νέας γενιάς σε εφιάλτη,να βοηθήσετε να κυριαρχήσει το αβέβαιο,η δολιοφθορά,η ανισότητα,η ασέβεια και απαξίωση της εργαζόμενης επί χρόνια γενιάς,στερώντας της το δικαίωμα της νόμιμης σύνταξης και τώρα..φθάνετε και στο σημείο της φίμωσης του ελεύθερου λόγου και έκφρασης!!!!
...Καλά κάνετε..!Σημαίνει ότι φοβόσαστε,και φοβάται αυτός που έχει κάνει τραγικά λάθη,μη αναστρέψιμα!..,γιατί καταλαβαίνετε καλά,ότι το μπούμερανγκ αρχίζει να κάνει τις κινήσεις που του αρμόζει..!
Αγαπητή Κυβέρνηση..,επιχείρηση ήθελα να πω..Αποτύχατε παταγωδώς!!..,και αυτό συνέβη,γιατί είσαστε άσχετοι από MARKETING και διοίκηση επιχειρήσεων.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να ανθίσει και να επιτύχει το "μαγαζάκι",θα πρέπει αφ'ενός μεν να πιστεύει στο προιόν,να αποτελείται από ευχαριστημένους υπαλλήλους και ¨πελάτες" και αφ'ετέρου δε,να αναγνωρίζει το λάθος,μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου..!
Για το..MERCHANDISING,δεν το συζητάμε...!Μείνατε στάσιμοι αγαπητοί συντελεστές !

Pan είπε...

Ρε ούστ, γαμώ τα υπουργεία σας μέσα!

@wert01gf: Τσου Λι, όμως, δεν έχεις!

Χα!

wert01gf είπε...

Κάτι ξέρεις εσύ pan και δε μας το λες καθαρά! Τελικά θα μας φέρετε τον Σωτηγάκη να του τα ψάλλουμε ή θα τα λέμε στη γραμματέα του;

THOMAS preveza είπε...

κυριε υπουργε,εχω την υποψια οτι η ιν.κα μας δουλευει.μας λεει να κανουμε μποικοταζ στα σουπερ μαρκετ καθε πεμπτη,αφου αν το κανουμε αυτο τοτε θα ψωνιζουμε διπλα η την τεταρτη η την παρασκευη,τι σοι μποικοταζ ειναι αυτο?επισης πιστευω οτι επιτηδες δεν κατεβαζουν τις τιμες τις βενζινης για να μας αναγκασουν να πηγαινουμε με λεωφορεια-τρενα.τελος η εθνικη ελλαδος δεν καταφερε να κερδισει κανεναν αγωνα κι για αυτο φταιει ο σεισμος που αναγκασε των πρωθυπουργο να γυρισει πισω και ετσι οι διεθνεις μας δεν ειχαν καποιο σημαντικο λογο να παιξουν μπαλα.
με εκτιμηση thomas.
Υ.Γ επειδη εχουμε δει πολλα βιντεο με βασανισμους σκυλιων ας δουμε και ενα που δειχνει γιατι πρεπει να αγαπαμε τα σκυλια,και ποσο παιχνιδιαρικα ειναι.
http://www.youtube.com/watch?v=3xn9QZjddIA

Dims είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dims είπε...

επειδη η μεγαλυτερη λογοκρισια που παρατηρειται ειναι αυτη του χαους του ιντερνετ, επιτρεψτε μου να διαφημιστω μεσω αυτης της σελιδας μπας και με διαβασει και κανεις :)

http://baracunda.blogspot.com

ευχαριστω!